Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

Showcase: Nieuwe datingsite met geavanceerde functies voor Datingsensual

Opdrachtgever: Datingsensual

Doelstelling: Het doel van het project was om een nieuwe datingsite te ontwikkelen voor Datingsensual, inclusief een volledige like-systeem, hot-or-not functie, een nieuwe huisstijl en geavanceerde functies om het verkoopproces te verbeteren. Het doel was om de datingsite online te positioneren als de beste plek om een partner te vinden voor mensen die op zoek zijn naar romantische, sensuele en erotisch getinte relaties.

Functies en kenmerken: SEEZA Marketing Bureau heeft de nieuwe datingsite ontworpen en ontwikkeld met de volgende functies en kenmerken:

  • Een nieuwe huisstijl die past bij de positionering van Datingsensual en die aantrekkelijk is voor de doelgroep.
  • Een gebruiksvriendelijke interface die gemakkelijk te navigeren is en die de verschillende functionaliteiten van de datingsite duidelijk presenteert.
  • Een geoptimaliseerde website voor zoekmachines om organisch verkeer naar de website te trekken.
  • Geavanceerde functies, zoals een like-systeem, hot-or-not functie en een chat-systeem voor gebruikers om met elkaar te communiceren.
  • Een blog met tips voor het vinden van een romantische, sensuele en erotisch getinte relatie.

Projectaanpak: SEEZA Marketing Bureau heeft het project uitgevoerd in nauwe samenwerking met Datingsensual. Het project omvatte de volgende stappen:

  1. Strategie en planning: We hebben een marketingstrategie ontwikkeld die aansluit bij de doelstellingen van Datingsensual en een gedetailleerd projectplan opgesteld.
  2. Ontwerp en ontwikkeling: We hebben een nieuwe huisstijl ontworpen en de datingsite ontwikkeld met de gewenste functionaliteiten.
  3. Marketing en promotie: We hebben de nieuwe datingsite gepromoot via sociale media, Google Ads en andere kanalen.
  4. Testen en implementatie: We hebben het platform uitgebreid getest en geoptimaliseerd voor een vlotte gebruikerservaring.
  5. Oplevering en nazorg: We hebben de nieuwe datingsite opgeleverd en nazorg verleend om te garanderen dat het platform goed functioneert en aan de wensen van de klant voldoet.

Resultaat: De nieuwe datingsite van Datingsensual heeft geleid tot een aanzienlijke toename van het aantal nieuwe gebruikers en een hogere omzet. De nieuwe huisstijl straalt sensualiteit en romantiek uit en versterkt het imago van Datingsensual als een premium datingsite. De geavanceerde functies, zoals het like-systeem en hot-or-not functie, maken het voor gebruikers gemakkelijker om potentiële partners te vinden die passen bij hun interesses en voorkeuren. Het chat-systeem stelt gebruikers in staat om met elkaar te communiceren en elkaar beter te leren kennen. De blog met tips voor het vinden van romantische, sensuele en erotisch getinte relaties wordt goed gelezen en vergroot de betrokkenheid van gebruikers bij de

Wil jij ook een site als deze?
Bespreek vrijblijvend je mogelijkheden