Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Opdrachtgever: KTS Service
Functies en kenmerken: KTS Service is een bedrijf dat gespecialiseerd is in reparatie, onderhoud & verkoop van industriële (winter) machines & speciale trailers. Hun belangrijkste doel is om hun klanten hoogwaardige diensten te bieden tegen concurrerende prijzen. Ze wilden een website die hun expertise in de industrie weerspiegelt en die hun klanten in staat stelt gemakkelijk informatie te vinden over hun diensten.

Onze aanpak: SEEZA heeft een holistische aanpak gebruikt om de behoeften van KTS Service te begrijpen en de beste oplossingen te bieden om hun doelen te bereiken. Ons team heeft een uitgebreid onderzoek gedaan naar de concurrentie en de doelgroep van het bedrijf om inzicht te krijgen in de beste manieren om hun website te ontwerpen en te optimaliseren.

Logo en huisstijl: We zijn begonnen met het ontwerpen van een nieuw logo en een bijpassende huisstijl voor KTS Service. Het logo moest modern, aantrekkelijk en herkenbaar zijn, en tegelijkertijd de kernwaarden van het bedrijf weerspiegelen. De kleuren en typografie die we hebben gekozen, geven een gevoel van professionaliteit en betrouwbaarheid.

Website ontwerp: Vervolgens hebben we de website van KTS Service ontworpen met als doel de gebruikerservaring te verbeteren en de conversies te verhogen. We hebben een intuïtieve navigatie en duidelijke informatiearchitectuur opgezet om de gebruikers te helpen gemakkelijk de informatie te vinden die ze zoeken. We hebben de website voorzien van aantrekkelijke visuals en een gebruiksvriendelijke interface die zorgt voor een geweldige gebruikerservaring.

Resultaten: Door onze samenwerking heeft KTS Service nu een professionele website die er geweldig uitziet en gemakkelijk te navigeren is. Het nieuwe logo en de huisstijl zijn consistent in alle marketinguitingen van het bedrijf. Dit heeft bijgedragen aan de merkbekendheid en reputatie van KTS Service in de industrie. Hun klanten hebben nu een gemakkelijke en aantrekkelijke manier om informatie te vinden over de diensten van het bedrijf, wat heeft geleid tot een toename van de tevredenheid van de klanten en hun loyaliteit.

Onze aanpak van het begrijpen van de behoeften van KTS Service en het leveren van op maat gemaakte oplossingen heeft bijgedragen aan het succes van het project. We zijn trots op het werk dat we hebben verricht en we kijken uit naar toekomstige samenwerkingen met KTS Service en andere klanten.