Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

Showcase: Nieuwe website en marketingstrategie voor TheGym Horn

Doelstelling: Het doel van het project was om een nieuwe website te ontwikkelen voor TheGym Horn, inclusief een volledige marketingstrategie, een nieuwe huisstijl en geavanceerde functies om het verkoopproces te verbeteren. Het doel was om de sportschool online te positioneren als de beste plek om te sporten in de regio, met een sterke focus op personal training en een gezonde levensstijl.

Functies en kenmerken: SEEZA Marketing Bureau heeft de nieuwe website ontworpen en ontwikkeld met de volgende functies en kenmerken:

  • Een nieuwe huisstijl die past bij de positionering van TheGym Horn en die aantrekkelijk is voor de doelgroep.
  • Een gebruiksvriendelijke interface die gemakkelijk te navigeren is en die de verschillende services van de sportschool duidelijk presenteert.
  • Een geoptimaliseerde website voor zoekmachines om organisch verkeer naar de website te trekken.
  • Geavanceerde functies, zoals een online boekingssysteem voor personal trainingssessies en de mogelijkheid om lesroosters en evenementen te bekijken en te reserveren.
  • Een blog met tips voor een gezonde levensstijl en interviews met trainers en klanten.

Projectaanpak: SEEZA Marketing Bureau heeft het project uitgevoerd in nauwe samenwerking met TheGym Horn. Het project omvatte de volgende stappen:

  1. Strategie en planning: We hebben een marketingstrategie ontwikkeld die aansluit bij de doelstellingen van TheGym Horn en een gedetailleerd projectplan opgesteld.
  2. Ontwerp en ontwikkeling: We hebben een nieuwe huisstijl ontworpen en de website ontwikkeld met de gewenste functionaliteiten.
  3. Marketing en promotie: We hebben de nieuwe website en de sportschool gepromoot via sociale media, Google Ads en andere kanalen.
  4. Testen en implementatie: We hebben het platform uitgebreid getest en geoptimaliseerd voor een vlotte gebruikerservaring.
  5. Oplevering en nazorg: We hebben de nieuwe website opgeleverd en nazorg verleend om te garanderen dat het platform goed functioneert en aan de wensen van de klant voldoet.

Resultaat: De nieuwe website en marketingstrategie van TheGym Horn hebben geleid tot een aanzienlijke toename van het aantal nieuwe leden en een hogere omzet. De nieuwe huisstijl straalt professionaliteit en gezondheid uit en versterkt het imago van TheGym Horn als een premium sportschool. De geavanceerde functies, zoals het online boekingssysteem en de lesroosters, maken het voor klanten gemakkelijker om gebruik te maken van de services van TheGym Horn. De blog met tips voor een gezonde levensstijl wordt goed gelezen en vergroot de betrokkenheid van klanten bij de sportschool.

Wil jij ook een site als deze?
Bespreek vrijblijvend je mogelijkheden