Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

Doelstelling: Het doel van het project was om een nieuwe website te ontwikkelen voor A.N.S. Cleaning, inclusief een volledige marketingstrategie, een nieuwe huisstijl en geavanceerde functies om het verkoopproces te verbeteren. Het doel was om het bedrijf online te positioneren als een betrouwbare en professionele schoonmaakpartner voor zowel particulieren als bedrijven.

Functies en kenmerken: SEEZA Marketing Bureau heeft de nieuwe website ontworpen en ontwikkeld met de volgende functies en kenmerken:

  • Een frisse en moderne huisstijl die past bij de positionering van het bedrijf.
  • Een gebruiksvriendelijke interface die gemakkelijk te navigeren is en aantrekkelijk is voor de doelgroep.
  • Een geoptimaliseerde website voor zoekmachines om organisch verkeer naar de website te trekken.
  • Geavanceerde functies, zoals een offerte aanvraagformulier en online betalingssysteem.
  • Een gepersonaliseerd dashboard voor klanten, waar ze hun bestellingen en facturen kunnen bijhouden en beheren.

Projectaanpak: SEEZA Marketing Bureau heeft het project uitgevoerd in nauwe samenwerking met A.N.S. Cleaning. Het project omvatte de volgende stappen:

  1. Strategie en planning: We hebben een marketingstrategie ontwikkeld die aansluit bij de doelstellingen van A.N.S. Cleaning en een gedetailleerd projectplan opgesteld.
  2. Ontwerp en ontwikkeling: We hebben een nieuwe huisstijl ontworpen en de website ontwikkeld met de gewenste functionaliteiten.
  3. Marketing en promotie: We hebben de nieuwe website en het bedrijf gepromoot via sociale media, Google Ads en andere kanalen.
  4. Testen en implementatie: We hebben het platform uitgebreid getest en geoptimaliseerd voor een vlotte gebruikerservaring.
  5. Oplevering en nazorg: We hebben de nieuwe website opgeleverd en nazorg verleend om te garanderen dat het platform goed functioneert en aan de wensen van de klant voldoet.

Resultaat: De nieuwe website en marketingstrategie van A.N.S. Cleaning hebben geleid tot een aanzienlijke toename van het aantal online bestellingen en aanvragen voor offertes. De nieuwe huisstijl straalt professionaliteit en betrouwbaarheid uit en versterkt het imago van het bedrijf. De geavanceerde functies, zoals het online betalingssysteem en het gepersonaliseerde dashboard, maken het voor klanten gemakkelijker om zaken te doen met A.N.S. Cleaning. Door de nieuwe website heeft A.N.S. Cleaning nu een betere online zichtbaarheid en een sterke positie op de online schoonmaakmarkt.

Wil jij ook een site als deze?
Bespreek vrijblijvend je mogelijkheden

Na tientallen prachtige websites die gemaakt zijn door SEEZA moeten we mededelen dat we mede dankzij bezetting, budget & projectduur genoodzaakt zijn onze werkzaamheden abrupt te stoppen. Met ingang van 18-09-2023 zullen hiermee alle werkzaamheden worden beëindigd. Domeinnamen aangeschaft door SEEZA kunnen kosteloos worden overgedragen via Vimexx. Hier voor graag contact opnemen per mail via: marvin@seeza.nl. Hosting zal voor iedereen worden verlengd tot December 2026. Vanaf die datum is het voor eigen verantwoording en kosten om de website te kunnen blijven hosten. Tot 31 December 2024 zullen we alle klanten gratis helpen met het migreren van de website naar hun nieuwe server. Mochten er onverhoopt vragen en/of opmerkingen ontstaan kan er contact worden gelegd per e-mail via: marvin@seeza.nl. Wij wensen iedere onderneming een vruchtbare toekomst