Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

Opdrachtgever: V.O Afbouw
Functies en kenmerken: V.O Afbouw is een bedrijf dat gespecialiseerd is in afbouwwerkzaamheden, waaronder stukadoorswerk, schilderwerk en timmerwerk. Hun belangrijkste doel is om klanten hoogwaardige diensten te bieden tegen concurrerende prijzen. Ze wilden een website die hun expertise in de industrie weerspiegelt en die hun klanten in staat stelt gemakkelijk informatie te vinden over hun diensten.

Onze aanpak: SEEZA heeft een holistische aanpak gebruikt om de behoeften van V.O Afbouw te begrijpen en de beste oplossingen te bieden om hun doelen te bereiken. Ons team heeft een uitgebreid onderzoek gedaan naar de concurrentie en de doelgroep van het bedrijf om inzicht te krijgen in de beste manieren om hun website te ontwerpen en te optimaliseren.

Logo en huisstijl: We zijn begonnen met het ontwerpen van een nieuw logo en een bijpassende huisstijl voor V.O Afbouw. Het logo moest modern, aantrekkelijk en herkenbaar zijn, en tegelijkertijd de kernwaarden van het bedrijf weerspiegelen. De kleuren en typografie die we hebben gekozen, geven een gevoel van professionaliteit en betrouwbaarheid.

Website ontwerp: Vervolgens hebben we de website van V.O Afbouw ontworpen met als doel de gebruikerservaring te verbeteren en de conversies te verhogen. We hebben een intuïtieve navigatie en duidelijke informatiearchitectuur opgezet om de gebruikers te helpen gemakkelijk de informatie te vinden die ze zoeken. We hebben de website voorzien van aantrekkelijke visuals en een gebruiksvriendelijke interface die zorgt voor een geweldige gebruikerservaring.

SEO marketing: Om ervoor te zorgen dat de website van V.O Afbouw gemakkelijk wordt gevonden door potentiële klanten, hebben we een SEO marketingstrategie opgezet. We hebben relevante zoekwoorden geïdentificeerd en deze geïntegreerd in de inhoud van de website, zodat zoekmachines de website hoger zouden rangschikken in de zoekresultaten.

Resultaten: Door onze samenwerking heeft V.O Afbouw nu een professionele website die er geweldig uitziet en gemakkelijk te navigeren is. Het nieuwe logo en de huisstijl zijn consistent in alle marketinguitingen van het bedrijf. Onze SEO marketingstrategie heeft ervoor gezorgd dat de website van V.O Afbouw nu gemakkelijker vindbaar is in zoekmachines. Als gevolg hiervan heeft V.O Afbouw meer verkeer naar hun website, meer leads en meer conversies, wat heeft geleid tot een toename van de omzet.

Deze resultaten hebben geleid tot een toename van de merkbekendheid en reputatie van V.O Afbouw in de industrie. Hun klanten hebben nu een gemakkelijke en aantrekkelijke manier om informatie te vinden over de diensten van het bedrijf, wat heeft geleid tot een toename van de tevredenheid van de klanten en hun loyaliteit.

Onze aanpak van het begrijpen van de behoeften van V.O Afbouw en het leveren van op maat gemaakte oplossingen heeft bijgedragen aan het succes van het project. We hebben het merk van V.O Afbouw versterkt en hen geholpen hun doelen te bereiken. We zijn trots op het werk dat we hebben verricht en we kijken uit naar toekomstige samenwerkingen met V.O Afbouw en andere klanten.

Wil jij ook een site als deze?
Bespreek vrijblijvend je mogelijkheden

Na tientallen prachtige websites die gemaakt zijn door SEEZA moeten we mededelen dat we mede dankzij bezetting, budget & projectduur genoodzaakt zijn onze werkzaamheden abrupt te stoppen. Met ingang van 18-09-2023 zullen hiermee alle werkzaamheden worden beëindigd. Domeinnamen aangeschaft door SEEZA kunnen kosteloos worden overgedragen via Vimexx. Hier voor graag contact opnemen per mail via: marvin@seeza.nl. Hosting zal voor iedereen worden verlengd tot December 2026. Vanaf die datum is het voor eigen verantwoording en kosten om de website te kunnen blijven hosten. Tot 31 December 2024 zullen we alle klanten gratis helpen met het migreren van de website naar hun nieuwe server. Mochten er onverhoopt vragen en/of opmerkingen ontstaan kan er contact worden gelegd per e-mail via: marvin@seeza.nl. Wij wensen iedere onderneming een vruchtbare toekomst