Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
Opdrachtgever: Operarius Uitzendbureau Doelstelling: De doelstelling van het project was om een nieuwe website te ontwikkelen voor Operarius Uitzendbureau, inclusief een volledige vacaturebank, een nieuwe huisstijl en geavanceerde functies om het wervingsproces te verbeteren. Het doel was om het platform aantrekkelijker en gemakkelijker in gebruik te maken voor zowel werkzoekenden als werkgevers. Functies en kenmerken: SEEZA Marketing Bureau heeft de nieuwe website ontworpen en ontwikkeld met de volgende functies en kenmerken:
  • Een gebruiksvriendelijke interface die gemakkelijk te navigeren is en aantrekkelijk voor de doelgroep.
  • Een volledige vacaturebank waar werkzoekenden kunnen zoeken naar passende vacatures en werkgevers vacatures kunnen plaatsen en beheren.
  • Geavanceerde zoekmogelijkheden, inclusief het zoeken op trefwoord, locatie, functietype en andere parameters.
  • De mogelijkheid om te solliciteren op vacatures via de website en het uploaden van CV’s en sollicitatiebrieven.
  • Een gepersonaliseerd dashboard voor werkzoekenden en werkgevers, waar ze hun activiteiten en sollicitaties kunnen bijhouden en beheren.
  • Een nieuwe huisstijl die aansluit bij de positionering van Operarius Uitzendbureau en de waarden van het bedrijf uitdraagt.
Projectaanpak: SEEZA Marketing Bureau heeft het project uitgevoerd in nauwe samenwerking met Operarius Uitzendbureau. Het project omvatte de volgende stappen:
  1. Strategie en planning: We hebben een strategie ontwikkeld die aansluit bij de doelstellingen van Operarius Uitzendbureau en een gedetailleerd projectplan opgesteld.
  2. Ontwerp en ontwikkeling: We hebben een nieuwe huisstijl ontworpen en de website ontwikkeld met de gewenste functionaliteiten.
  3. Testen en implementatie: We hebben het platform uitgebreid getest en geoptimaliseerd voor een vlotte gebruikerservaring.
  4. Oplevering en nazorg: We hebben de nieuwe website opgeleverd en nazorg verleend om te garanderen dat het platform goed functioneert en aan de wensen van de klant voldoet.
Resultaat: De nieuwe website en vacaturebank van Operarius Uitzendbureau zijn goed ontvangen door zowel werkzoekenden als werkgevers. De website biedt een aantrekkelijke en intuïtieve gebruikerservaring, met geavanceerde zoekmogelijkheden en een gepersonaliseerd dashboard. De nieuwe huisstijl van Operarius Uitzendbureau straalt professionaliteit en betrouwbaarheid uit en versterkt het imago van het bedrijf. Door de nieuwe website heeft Operarius Uitzendbureau de mogelijkheid om een breder publiek te bereiken en de wervingsprocessen te verbeteren.

Wil jij ook een site als deze?
Bespreek vrijblijvend je mogelijkheden