Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
01
01
SEO Vriendelijke Teksten

Onze professionele schrijvers schrijven de meest aantrekkelijke en pakkende teksten voor zowel blogs, productomschrijvingen, social teksten etc.

02
02
Koper Herkenning

Simpelweg het schetsen van een potentiële koperprofiel. Zo kunnen we rechtstreeks matchen aan nieuwe klanten.

03
03
Altijd Een Snelle Oplossing

We kijken niet naar onze eigen wensen op aflevering maar luisteren goed naar onze klanten. Vaak komt het voor dat er namelijk spoed achter content zit.

04
04
Inbound Marketing Totaalplaatje

We realiseren social media marketing een combinatie met gestructureerde blogposts. Zelfs vacatureteksten en briefings behoren tot de mogelijkheden.

content marketing

Als jij het kan dromen,
Kunnen wij het maken.

Content marketing is ongetwijfeld een van de effectiefste methodes om jouw bedrijf succesvol te maken. In dit tijdperk van digitalisering wordt je bedrijf pas als authentiek en geloofwaardig beschouwd als je over een ijzersterke website beschikt. Het is echter niet voldoende om alleen een website te maken, maar je moet het onderhouden en regelmatig updaten om het vertrouwen van de bezoekers te winnen.

+
Teksten Geschreven
k
Klanten Geworven
%
Meer Bezoekers
INBOUND MARKETING

Content is een Oplossend Proces,
We Nail It Every Time

01
Onsite Optimalisatie

Verbeteren en toevoegen van strakke en duidelijke teksten aan je website.

02
Zoekwoord Onderzoek

We schrijven op basis van zoekwoorden die aansluiten op de salesfunnel van je bedrijf. Zo matcht de lezer vrijwel altijd aan je producten en/of diensten.

03
Link Building

Blogposts hoog in de zoekmachines ranken zodat nog meer bezoekers die op zoek zijn naar jou product/dienst sneller via jou zullen kopen.

01
Onsite Optimization

We help improve website content so visitors clearly understand how it relates to their search

02
Keyword Research

We select themed keywords based on user-intent to solidify rankings based on what users searches

03
Link Building

We help improve website content so visitors clearly understand how it relates to their search

Eerst even babbelen over je ideeën?
Snappen wij bij SEEZA!

Na tientallen prachtige websites die gemaakt zijn door SEEZA moeten we mededelen dat we mede dankzij bezetting, budget & projectduur genoodzaakt zijn onze werkzaamheden abrupt te stoppen. Met ingang van 18-09-2023 zullen hiermee alle werkzaamheden worden beëindigd. Domeinnamen aangeschaft door SEEZA kunnen kosteloos worden overgedragen via Vimexx. Hier voor graag contact opnemen per mail via: marvin@seeza.nl. Hosting zal voor iedereen worden verlengd tot December 2026. Vanaf die datum is het voor eigen verantwoording en kosten om de website te kunnen blijven hosten. Tot 31 December 2024 zullen we alle klanten gratis helpen met het migreren van de website naar hun nieuwe server. Mochten er onverhoopt vragen en/of opmerkingen ontstaan kan er contact worden gelegd per e-mail via: marvin@seeza.nl. Wij wensen iedere onderneming een vruchtbare toekomst