Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
Wat is SEEZA?

We zijn op een missie
om je visie over marketing te veranderen

Welkom bij SEEZA, een full-service marketingbureau dat gespecialiseerd is in het leveren van effectieve marketingoplossingen voor bedrijven van elke omvang.

Bij SEEZA geloven we in het leveren van gepersonaliseerde service aan onze klanten. We werken nauw samen met elke klant om een diepgaand begrip te krijgen van hun unieke behoeften en doelen, en passen onze diensten dienovereenkomstig aan. Of u nu op zoek bent naar een volledige marketingstrategie of een specifieke service zoals social media beheer of zoekmachine optimalisatie, wij bieden de expertise en ervaring die u nodig hebt om succes te boeken.

Bekijk hoe SEEZA je helpen kan
01
Meest Unieke Websites

We bouwen al jaren met uiterste creativiteit de mooiste websites.

02
Persoonlijke Aanpak

Geen vraag die onbeantwoord zal blijven met een vast contactpersoon op uw project.

03
Winstgevend Uitbesteden

Onze dienstverlening is niet alleen in prijs voordelig maar we verdienen ons vlot weer terug.

Waarom SEEZA?

Meer omzet & bezoekers met Slimme Marketing.

WEBSITES VERDER
+
PROJECTEN VERSTERKT
+
KLANT ADVISEURS
+
LEERZAME JAREN
+
Wat is jullie oplevertermijn?

Afhankelijk van de door jou  gekozen dienst(en) zorgen we er bij SEEZA ervoor dat we binnen 14 werkdagen met resultaat verschijnen.

Factureert SEEZA Incl. of Excl. BTW

We leveren voornamelijk aan ondernemers die hulp nodig hebben met het genereren van meer leads, klanten & op zoek zijn naar een professionele website voor hun dienst of product. Omdat wij aan ondernemers leveren, rekenen we ieder aangegeven tarief excl. 21% BTW.

Zijn er verborgen kosten of contracten?

Nee. We werken nooit met contracten waar je aan vast zit. Onze maandelijkse abonnementen worden gefactureerd tot wederopzegging zonder tegen woord.

Hoe bepaald SEEZA haar tarieven?

Een succesvol bedrijf herkend haar concurrenten en de markt waar ze in opereert. Net als SEEZA die er voor zorgt voordeliger dan de concurrent te blijven, met een schepje kwaliteit daar boven op.

Eerst even babbelen over je ideeën?
Snappen wij bij SEEZA!